sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikko 3 nippuun

Uinti + punttipainotteinen viikko takana, ensi viikolla aika samoilla linjoilla. Viikonloppu tuli rentoiltua mökillä Menkijärven maisemissa, ja vuosittainen pakollinen järvenjäähiihto tuli suoritettua. Hiihtokilometrejä tuli jopa hieman yli viisi (!), enemmänkin olisin sivakoinut ellei pitopohjat olisi hirttäneet kiinni (taas vaihteeksi). Saattaa tosin olla, että osittain umpihankityylinen eteneminen vaikutti loppumatkan pito-ongelmiin.

Kuva hiihtoreitiltä
Pitopohjat pitää?
Suomen Triathlonliiton sivuille ilmestyi tällä vkolla kohtalaisen kattava kisakalenteri ensi kesälle, joten tavoitteiden asetanta alkakoon! A-kilpailuni ensi kesänä tulee olemaan Voimarinteen Teräsmieskisan puolimatka (1.9/90/21.1). Kisapäivä on 7.7., joten aikaa kuntohuipun tekemiseen on tasan 24 viikkoa. Tästä se lähtee!

Uintitekniikkakurssi osoittautui ensimmäisellä kerralla lieväksi pettymykseksi. Kurssilla opetettiin lähinnä vapaauinnin alkeita, ja senkin maikka teki altaan reunalta. Höh. Oletin että opetus olisi jokseenkin sitä että ope näyttää miten mennään ja korjaa oppilaitten tekniikkavirheitä "lennosta". Ainakaan eka kerralla ei keskitytty meikäläisen kannalta olennaiseen eli taloudelliseen ja hyvään uintitekniikkaan. Harmittaa sikäli, koska kyselin ennen kurssia nimenomaan että onko tällaisesta kurssista minunlaiselle uimarille hyötyä? Vastine oli, että se on juurikin kuin minulle suunniteltu. Just.

Yhteenveto w3/2013

Ma: Sali, jalkapvä (1h 2min). Uimahallissa tonnin veto + tekniikkaopiskelua (1h).
Ti: Lepo
Ke: Sali, yläkroppa (55min). Uimahallissa tekniikkakurssin eka tunti + verrat (1h 10min).
To: Uintia 1.9km. Sis. potkudrillejä ja pullaria. (55min)
Pe: Sali, jalat + vatsa. (1h)
La: Hiihtelyä järven jäällä. (47min)
Su: Fillaria trainerilla, korkeakadenssista pyörittelyä ja spinnauksia. (43min)

Yht. 7h 32min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti