sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Nimi muutettu

Kesän tavoitteet on lyöty lukkoon, joten päätin muotoilla hieman blogin otsikkokenttää. Nyt satunnainen surffailija tietää mikä tässä minun avautumisessani on takana. Kerrottakoon vielä muistutuksena että pääkisani siis on 7.7. tapahtuva Voimarinteen teräsmieskisa, ja siellä viiden tunnin alitus on tarkoitus tehdä.

Tätä kirjoittaessani katson televisiosta Suomen selviytyjiä. Katsoin jokin aika sitten insertin, missä juontaja solkkasi että nyt tehdään Suomen televisiohistorian parasta ja rankinta tosi-teeveetä. Maikkarin sivut sanovat seuraavaa: "12 vuotta sitten joukko rohkeita toisilleen tuntemattomia ihmisiä pudotettiin autiolle saarelle vain vaatteet päällään. Heidän tehtävänsä oli selviytyä hengissä äärimmäisen rankoissa olosuhteissa. Loppu on tv-historiaa. Nyt tämä lukuisia palkintoja kerännyt maailman suurin seikkailu alkaa myös Suomessa."  

Katselin joskus tuota jenkkilän versiota samasta formaatista ja siellähän ollaan tyyliin puoli vuotta autiolla saarella ilman ruokaa ja mukavuuksia. Jengi näyttää oikeasti kuivettuneelta ja ainakin katsojalle jää kuva että siellä ollaan tekemässä sitä mistä ohjelmassa on kyse; selviytymässä.  Mitä sitten Suomen selviytyjissä tapahtuu? Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun aloin katsomaan. Porukka ottaa tropiikissa aurinkoa ja ihmettelee toisten ihmisten ulkonäköä. Välillä käydään kilpailemassa ja itketään mikäli ei olla huolittu joukkueeseen. Kyllä on selviytymistaistelu kaukana tuosta. Taitavat joutua olemaan tuolla kaiken lisäksi jopa 40 päivää. Mitähän tapahtuu jos tuona aikana vaikkapa koti-ikävä pääsee yllättämään?

No, mä ainakin aion selviytyä mun tavoitteestani. Ja väitän että matka jonka kuljen sitä kohti tulee olemaan todennäköisesti kivisempi kuin kilpailijoilla Suomen selviytyjissä.

PK-painotteisen viikon bottom 3:
1) Maastopyöräily kiristyvässä pakkasessa.
2) Rauta ei nouse salilla kreatiinikuurin loputtua.
3) Hiihto. Ei vaan jaksa. Talven kilometrit alle 300, kyllästyttää.

Viikko nippuun:

Ma: Lepo (peesasin selviytyjiä).
Ti: Juoksua matolla alkuverrana (48min), salilla jalkapäivä (46min).
Ke: MTB PK-ajoa (1h 20min, oli jäätävää), uintia käsivetoon painottuen (52min).
To: Lepo.
Pe: Hiihto vapaalla VK-sykkein (1h 25min), trainerilla kadenssitreeni (40min)
La: Uinti, 10x200m + loppuverra (53min), salilla yläkroppa (55min).
Su: Yhdistelmä, traineri+juoksu (58min+40min).

Yht. 9h 17min

Ensi viikko onkin talviloma. Saiskohan jo kunnolla määrää aikaiseksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti