sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Fiery wheels

Hola! Viikko meni ihan ennakkokuvitelmien mukaisesti. Polvi aristi sen verran koko alkuviikon, että uskalsin vasta tänään käydä kokeilemassa sen kestoa nysälenkillä. Kesti ihan hyvin. Ekat n. 4km lönköttelin hieman alle 6min/km -vauhdilla ja vipalla kilometrillä mentiin mukavuusalueen ulkopuolelle n. 4:40 -tahdilla. Yllättävän kevyesti tossu kulki vaikka edellisestä lenkistä on jo sen 1½ viikkoa.

Juoksua pitäisi alkaa ottaa ohjelmaan enenevässä määrin, koska ideana olisi juosta puolimaratoni toukokuun puolen välin paikkeilla. Edellyttää tietysti että tuo polvi pysyy kasassa. Painoa on edelleen n. viisi-kuusi kiloa liikaa, eli tässä pitäisi tiputtaa n. 2kg/viikko. Helppoahan tuo olisi jos ei söisi ollenkaan. Kolmeen viikkoon. No, vedetään kunnon ylipainolla 21km voimatreeni. Onpahan sitten tulos mitä voi kaunistella loppukesästä.

Fillaria tuli vedettyä tällä viikolla oikein kunnolla. Ehkä liikaakin treenimäärään suhteutettuna, tosin tuo polvi kun ei juoksua kestänyt. Takaraivossa vaan jyskyttää ajatus että tässä pitää oikeasti tehdä tänä kesänä sankartekoja polkupyörällä. Ensimmäinen tällainen odottaa kuukauden päästä Pirkan Pyöräilyssä, johon menin ilmoittautumaan kaverin kanssa 34km/h keskariryhmään pitkälle lenkille. Viime vuonna menin tuon läpi 32km/h -ryhmässä jossa katkesin totaalisesti viimeisellä kymmenellä kilsalla. Ennakkoasetelmat ovat siis kunnossa.

Tällä viikolla arkirealismi 34 -keskarista iski tajuntaan kun kävin kesän ekalla ryhmälenkillä Kaupin kanuunoiden kanssa. Mentiin ekat parikymmentä kilometriä myötäiseen 34km/h -keskaria ja tuo oli ihan oikeasti kovaa vauhtia. Peesiajon suhteen tuntui olevan myös tuntuma mennyt, ja asiaa ei helpottanut että alkupätkä lenkistä rullattiin vaahto suupielissä. Kai se on se itsesuojeluvaisto, joka on alkanut vanhemmiten haittaamaan hauskanpitoa.


Yhteenveto w17/2013

Ma: Uinti, tekniikkaa (1h 4min).
Ti: Uinti, käsivetoa pullarilla (59min).
Ke: Pyöräily: 4x10min VK-vedot (1h 25min), vatsatreeni (8min).
To: Pyöräily: kanuunalenkki (2h 40min).
Pe: Lepo.
La: Uinti, kevyitä 200m vetoja (28min).
Su: Pyöräily (2h 36min), juoksu (34min), vatsatreeni (8min).

Yht. 10h 2min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti