sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Peruskunnot vedetty

Talvi yllätti hiihtäjät
Tänään loppui epävirallisesti n. kolmen kuukauden mittainen peruskuntokausi. Tai no, ensi viikko kuuluu vielä kyseiseen kauteen, mutta vuorossa on jälleen kolmen kovan viikon jälkeen lepoviikko. Lisäksi ohjelmassa on ulkomaanmatkailua ja kaikkea muuta säätöä, joten liikkuminen jää syystäkin melko vähäiselle.


Koko peruskuntokausi tuntui menevän jokseenkin nappiin; yhtenäkään viikkona en ollut sairaana ja yhteenlasketut treenitunnit ylittivät hienoisesti jaksoon suunnittelemani treenitunnit. Kroppa ei myöskään pahemmin valittanut ja kaikki treenaaminen tuntui olevan myös ihan laadukasta settiä. Tästä on hyvä rynnätä eteenpäin kesää kohti.

Kävin tänään taas perinteisellä sunnuntaipitkiksellä. Päätin tehdä sen hiihtäen, koska nyt alkaa olla viimeiset hetket kuluttaa suksenpohjia ennen ensi talvea. Toisekseen, ulkona oli sellainen keli, että pyörällä ei olisi päässyt eteenpäin. Takatalvi tuli ja yllätti. Oli näemmä yllättänyt myös Kaupin latuporukan; eipä ole tullut ennemmin hiihdettyä pitkistä umpihangessa. Tosin luisto oli kahlaavasta etenemisestä huolimatta yllättävän hyvä. 

Ohessa vielä kuva Kaupin parkkipaikalta. Ei ihan kauheasti ollut ladulla vastaantulijoita. Ehkä olivat pyöräilemässä.

Yhteenveto w14/2013

Ma: VK-hiihtoa aamulla (45min), PK-juoksua illalla (56min), lihaskunto (8min).
Ti: Kevyt uinti pullarilla (42min).
Ke: Salilla yläkroppaa (50min), juoksu: mäkivedot 3x5setit + loikkia (1h 2min).
To: Traineriajelua (1h).
Pe: MTB; metsäajoa ja VK-vetoja tiellä 4x10min (1h 40min), vatsatreeni (8min).
La: PK-uinti 5x500m (1h 12min), PK-juoksu (49min).
Su: Hiihto vapaa (2h 5min).

Yht. 11h 17min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti