maanantai 6. toukokuuta 2013

Sekundaa lähdettiin hakemaan...

Pohjan pojat tauolla Pasilassa.
…Mutta sutta tuppasi tulemaan. Nämä ovat ensimmäiset ajatukset viime viikosta, ja tällaisilla ei hirveästi määrää eikä laatua treenamiseen tule. Oikeastaan koko viikko oli lähinnä kuntoa ylläpitävää toimintaa, kun treenata ei uskaltanut. Flunssa tuli ja pisti koko viikon remonttiin.  Ehdinkin jo pari vkoa sitten hehkuttamaan että on hienoa että on pysynyt terveenä koko alkuvuoden.

Viime sunnuntain pyörälenkki taisi tehdä tepposet terveydelle. Lähdin kimppalenkille vähän alipukeutuneena (en puhu nyt dressing  codesta), ja kylmä tuli jo alkumatkasta. Keli näytti ihan hyvältä lähtiessä, mutta kun oltiin 30km edetty, niin mustat pilvet yhyttivät meidät. Näistä pilvistä alkoi sitten tulemaan kaikenlaista tavaraa alas. Ämmät, äkeet ja se kuuluisa Esterin perseTM jäi näkemättä, mutta ainakin räntä, lumi, rakeet ja jäätävä H2O tuli kokeiltua. Sadetakkia ei tietenkään ollut mukana, ja viimeinen 25km menikin sitten jo palellessa. Maanantaina viikko alkoi orastavalla kurkkukivulla ja sitä oikeastaan jatkui nuhansekaisena viikon lopulle asti. 

Keskiviikkona olo tuntui jo jokseenkin paremmalta, ja päätin ottaa fillarin mukaan Valkeakoskelle, jonne suuntasimme vaimon kera vapunpäivänä katsomaan Ankanuiton SM-kisoja. Älkää kysykö mitä siellä tapahtui, mutta sen verran voin paljastaa että takaisintuleminen 55km fillarilla n. 20m/s vastatuuleen oli aika syvältä! Tuosta reissusta sain kurkkukivun lisäksi nuhan, eli ei ihan mönkään mennyt.

Lauantaina tuli penkkiurheiltua Pohjanmaan poikien kanssa Suomi-Slovakia Hartwallin katsomossa. Oli hieno matsi vaikka Suomi mielestäni hieman alakynnessä olikin. Olin jo toisessa erässä niin kovassa hurmoksessa että pelaajat näkyi välillä jäällä kahtena kappaleena! Kurkkukivusta kun pääsi, niin ääni lähti sitten tuon toilailun seurauksena. No, pienempi paha tuo ehkä. Tein sen ainakin isänmaani puolesta.

Josko sitä määrää saisi nyt tulevalla viikolla sitten koneeseen. Ainakin saumat on hyvät, kun patruuna iski meikäläisen pakolliselle kesälomalle.

Yhteenveto w18/2013:

Ma: Lepo.
Ti: Kevyt hölkkä (46min).
Ke: Pyöräily Valkeakoskelta Treelle (2h 10min).
To: Lepo.
Pe: PK-juoksu (1h 2min).
La: Uinti, eripituisia vetoja (53min).
Su: Lepo.

Yht. 4h 51min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti