tiistai 2. heinäkuuta 2013

Odottelua

Kilpailuun valmistava viikko on alkanut. Eilen vedin viimeisen hapotustreenin duathlonin merkeissä (5km juoksu / 18km pyörä / 3km juoksu). Treeni tuli vedettyä nousevin sykkein siten, että jälkimmäisessä juoksussa alkoi jo paikoin pahaa tekemään. Vauhtiin olin ihan tyytyväinen, tuo vipa juoksu meni yli odotusten yli jopa hieman alle 4min/km vauhdilla. Tuo haikailemani juoksun viimeinen vaihde on siis löytynyt! Nyt sitten vaan chillaillaan sunnuntaihin asti, yritetään pysyä terveenä ja tehdään pari minimalistista treeniä kovalla intensiteetillä ennen H-hetkeä. Meinaa olla vaan hankalaa pysyä paikoillaan, kun kesälomakin alkoi viime perjantaina.

Kävin eilen illalla tutustumassa Voimarinteen kisa-atmosfääriin ja ihan hyvältähän tuo näytti. Puitteet pitäisi ainakin olla kunnossa. Uintiin lähdetään T1-vaihtoaluetta selvästi matalemmalta tasolta, eli ekaan vaihtoon pitää kiivetä ylämäkeen jonkin verran. Pohdiskelin että josko märkäpuvun repäisi pois päältä heti uinnista rantautumisen jälkeen, niin voisi säästää jonkin sekunnin vaihdossa. Tämä perustuu ideaan, että kun uinnista rantautuu pää pökkelyksissä, niin portaiden juokseminen heti perään ei ainakaan auta olotilaa. Vaihtoalueella voi tulla siis vaikeuksia puvun poisottamisen kanssa. No, katsotaan tilanne sunnuntaina (enhän mä sitä kuitenkaan muista tehdä!).

Pyöräreitti aiheutti pieniä sydämentykytyksiä profiililtaan. Asfaltti oli hyvässä kunnossa ja ainakin näytti hyvin rullaavalta, mutta reitin profiili ei ollut ihan mieleen. Isoja mäkiä tuli vastaan molemmin puolin kierrosta enemmän kuin tarpeeksi. Alku pitänee yrittää ottaa iisisti, ja katsoa loppua kohden miten paukut riittävät. 

Juoksureittiin en viitsinyt tarkemmin tutustua, sillä Esteri päätti aloittaa taivaallisen colonic-hoidon ennen kuin pääsin itse asiaan. En kuitenkaan usko että profiiliin on Karkun kylän isoimpia mäkiä haettu.

Näillä tuumin viiden tunnin alitusta kohden. Kisasivut aukeavat tuolta!

Yhteenveto w26/2013:

Ma: Lepo.
Ti: Avovesiuinti (51min), reipas pk-juoksu (44min), vatsatreeni (10min).
Ke: Pyöräily sis. pari tempovetoa (1h 45min), 3x300 avovesiuintivedot (21min).
To: Lepo.
Pe: Avovesiuinti (33min), juoksu (42min), kuntopiiri (8min).
La: Pyöräily: 40km tempo verryttelyineen (1h 25min), palauttavaa ajoa (1h 12min).
Su: Pk-juoksu (24min), avovesiuintivetoja (56min).

Yht.: 9h 11min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti