sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa

Kynä tuntuu olevan tänään jokseenkin tyhjä. Muuten kylläkin mies on tänään ollut virtaa täynnä; autonrenkaita on tullut vaihdettua, kevätsiivoja tehty vaimon kanssa ja pyöräilemässäkin tuli käytyä maantiekonkelilla. 

Ensi viikko saattaapi olla melko uinti -ja pyöräilypainotteinen: oikean jalan polvessa tuntuu omituista kipua kävellessä. Vähän semmoista että kaikki polven palaset eivät ole oikeilla kohdillaan. En tiedä mistä tuo päälle tuli, keskiviikkona se alkoi tuntumaan hienokseltaan ja perjantaina piti vielä itsepäisesti käydä tekemässä reilun tunnin hoocee -juoksu. Ajattelin että kun tuo ei juostessa tunnu, niin antaa mennä. Itsepäisyyspuuska ei varmaan ainakaan auttanut palasien asettumista paikalleen. No, tarkkaillaan tilannetta.

Muuten viikko meni ihan suunnitelmien mukaan. Noin 9 tuntia oli viikolle kalenterissa treeniä, ja näistä ajatuksena oli mennä n. 50% "kovaa". Parasta antia viikolla oli tuo perjantain hoocee -juoksentelu, jossa ekat 9 km mentiin nousevalla sykkeellä ja viimeinen 4 km vauhtikestävyyttä (4:45/km).

Yhteenveto w16/2013

Ma: Kevyt juoksu (34min).
Ti: Yhdistelmä: MTB (1h 30min) + VK-juoksu (17min).
Ke: Uinti 200m vedot x 10, joka toinen pullarilla (53min).
To: Traineri VK-vedot 4 x 6min (1h 4min), vatsatreeni (8min).
Pe: Juoksu nousevin sykkein, loppu VK:ta (1h 16min).
La: Uinti: voimaa 10x25m, VK-vedot 3x250m (50min).
Su: Pyöräily PK-lenkki (1h 53min), vatsatreeni (8min).

Yht. 8h 33min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti